fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Elitflicklägret: Smålands duktiga lag fortsätter att spela bra

Publicerad

den

Då är dag tre igång på denna sommarturné. Idag startar jag min dag i Halmstad där Elitflicklägret är igång. Idag är det matchdag och jag har precis sett min första match för dagen. Småland mot Norrbotten stod först på schemat och jag är glad att jag valde den matchen.

Blev lite nyfiken på Småland efter deras första match under Elitflicklägret som spelades i måndags. En match som man vann med 2-0. Dom gjorde mig inte besvikna idag heller kan jag berätta. Fasiken vad duktiga dom är. Riktigt kul att se.

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/elitflicklagret-ebba-krona-bakom-smalands-seger-mot-ostergotland/

Det som värmer mitt fotbollshjärta mest är att dom är väldigt bra skolade. Så det skall alla ni klubbar som har dessa tjejer i era lag vara oerhört stolta över.

Småland tog ledningen med både 1-0 och 2-0 via Moa Svensson (IFK Kalmar). Man gick till halvtidsvila med en betryggande ledning och i andra halvlek drog man upp tempot ännu mer. Många spelare som gör det riktigt bra och då tänker jag i första hand på Moa Hansson (Landsbro IF FK) och Anna Wretman (Madesjö IF).

Smålands Idalina Johansson ville också vara med i målprotokollet då hon slog till med ett riktigt snyggt skott som träffade mål. Hennes 3-0 mål blev också slutresultatet i matchen.

Bra jobbat Småland, riktigt kul att se er spela idag. Önskar er all lycka till på fredag då det är dags för match igen. Vilka dom får möta är inte klart ännu utan det bestäms först på torsdags kväll. Jag får återkomma med spelschemat för fredagen här på bloggen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media