Connect with us

Flickfotboll

Elitflicklägret: Mattssons & Linderoths mål räckte tyvärr inte

Igår ställdes Göteborgs distriktslag flickor födda 2000 mot Västmaland nere på Elitflicklägret i Halmstad.

Man förlorade tyvärr matchen med 3-2 då Västmanland tryckte på ordentligt dom första 10 minuterna. Detta gjorde att dom kunde göra 1-0, 2-0 och 3-0. Men Göteborg kämpade sig tillbaka och en bit in i första halvlek så lyckas Tove Mattsson (Älvsborgs FF) reducera till 3-1.

I början av andra halvlek lyckas Fanny Linderoth (Landvetter IF 2003) göra 3-2 men det blev tyvärr inga fler mål för Göteborg och man förlorade matchen.

Nu är det bara att rycka upp sig och ta nya tag. På onsdag väntar en ny match, då ställs man mot Medelpad. Den matchen tänkte jag se och jag kommer att ge er rapporter, här på bloggen, Facebook, Instagram & Snapchat (gbgfotboll_com).