fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Elite Hotel Cup: Helsingborgs IF starkast i mötet mot IF Brommapojkarna

Publicerad

den

Då har jag precis sett dom första matcherna här på Rosta Gärde som är spelplatsen för Elite Hotel Cup, Örebro.

Matcherna drog igång klockan 13:30 och spelades på fyra planer samtidigt. Som ni säkert förstår så är det inte så lätt att bevaka alla.

Jag bestämde mig för att bevaka Helsingborgs IF och IF Brommapojkarna på plan B. Jag sneglade även lite på matchen mellan AIK FF och Halmstad BK. I dessa lag fanns många spelare med som jag kände igen från Elitpojklägret i Halmstad vilket var kul.

Helsingborgs IF började bäst och tog ledningen med både 1-0 och 2-0 via Emil Persson. Det ställde nog IF Brommapojkarna lite som inte alls var beredda på det. Brommapojkarna reducerade sedan till 2-1 via Fredrik Hammar på straff.

En spelare som jag fastnade för i Helsingborg IF hade nummer 10 på ryggen och heter Mohammed Ali Rubi Kweder. En härlig lirare på deras högerkant som skapade väldigt mycket under matchen.

Andreas Quist Svensson kunde utöka Helsingborgs IF ledning till 3-1. Det blev väldigt frustrerat i Brommapojkarna som inte fick det att funka idag. Fredrik Hammar i Brommapojkarna är grym i den här matchen, han reducerade till 3-2 i mitten av andra halvlek.

Men Brommapojkarna hade det inte lätt mot detta oerhört starka Helsingborg. Matchen slutade 4-3 till Helsingborg till slut efter att Victor Göransson gjort 4-2 och Fredrik Hammar reducerat till 4-3 i slutminuterna. Ett hattrick för Fredrik Hammar, grymt!

Helsingborgs IF mittback Luka Mijatovic skall ha 5 av 5 möjliga i betyg. Gör det oerhört svårt för Brommapojkarnas anfall i dagens match. Bra där!

Slut: Helsingborgs IF – IF Brommapojkarna 4-3

Tack för en bra första match i Elite Hotel Cup.

Så här gick det i övriga matcher:

Landskrona BoIS – Örebro SK,  2-5
AIK FF – Halmstads BK,  2-2
Hammarby IF – IFK Berga, 4-0

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media