fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Zinedin till IFK Göteborg ”Blåvitt kändes som ett naturligt val”

Published

on

Inför årets säsong så var det några spelare från BK Häckens P01-lag som blev uppflyttade till akademin, en av dom var tidigare New Balance ambassadören Benjamin Toledo. Men tyvärr var det några spelare som inte fick plats i akademin utan fick söka sig till andra föreningar.

Läs också: Gothia Cup: Starkt insats av BK Häcken P-02 i årets turnering

En av dom som fick lämna var Zinedin Kassal (Född 2001) detta till min stora besvikelse då Zinedin gjorde mycket bra ifrån sig förra säsongen. Hans utveckling var enorm och han är en av dom spelarna som imponerade mest förra året. Men BK Häcken hade inte samma bild som mig utan han var fri att söka ny förening.

Läs också: Mossen Invitational: BK Häcken tog guld efter stenhård final

Nu är det klart att Zinedin Kassal ansluter till IFK Göteborg och deras U17-trupp. Är oerhört glad över att Blåvitt sett vilka kvalitéer han har och att dom väljer att satsa på honom.

– Känns riktigt bra att komma till IFK Göteborg, mina förväntningar är att ta en startplats, utvecklas och bli en bättre spelare. Att lämna BK Häcken var tråkigt för min del, hade många kompisar där och trivdes jättebra men ibland blir saker och ting inte som man hade tänkt sig, Jag ville spela för ett elitlag och Blåvitt kändes som ett naturligt val säger Zinedin Kassal till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Gothia Cup: BK Häcken P-02 till semifinal ”Vi är inte nöjda än”

Önskar Zinedin alla lycka till i IFK Göteborg

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media