Connect with us

Uncategorized

Wilhelm Fribergs minnescup: Lärje/Angered och IF Warta möts i finalen

Lärje/Angered är klara för final i Wilhelm Fribergs minnescup efter 3-1 mot IFK Göteborg. Vi som var på Öis-gården fick se en väldigt bra match från båda lagen. Det var ett högt tempo och farligt åt båda hållen.

Visst är det så att IFK saknar några av deras spelare på grund av stadslagsträningen igår. Men oavsett det så tror jag inte att IFK hade vunnit tyvärr. Lärje/Angered är alldeles för bra. Men självklart hade jag velat ha Hampus Dahlqvist och Viktor Jansson i IFKs trupp en dag som denna. Två duktiga spelare.

Och till ledarna i IFK P97, tack, tack och återigen tack för att ni försöker rulla boll och spela en fin fotboll. Ni borde dela med er av er filosofi till resten av föreningen. Det är sådana här ledare som skall lyftas fram. En filosofi som får oss i publiken tycka det är värt att stå där en kylig dag som denna.

Till er som tycker att jag kritiserar IFK så har jag inte så mycket att säga er. Ni kommer inte ändra er uppfattning ändå. Men det är viktigt att vara kritisk ibland, det skapar en diskussion vilket är nyttigt för utvecklingen. Nog om det!

Kul att Lärje/Angered är i final. I finalen får man möta IF Warta. Detta är en repris på Sanktan finalen som spelades för någon vecka sedan. Matchen börjar kl 16:45 på Öis-gården.

****

Och en sak till, det är intressant att det är två mindre breddföreningar som är i final i elitkategorin. Vad hände med elitlagen? Varför är dom inte i final? Det är dags att vakna, lär av Lärje/Angered och av IF Warta istället.

//Rudy Alvarado

 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

5 Comments

5 Comments

 1. Snok

  nov 18, 2012 at 3:45 e m

  “Nog om det” från Öjsgården… Du tiggde praktik hos Öis och baktalade IFK. P97:Irma har du ju tidigare kritiserat för att tjonga och IFK är ju enligt dig dåliga på att utveckla spelare. Men du menar inte i jämförelse med svenska lag. Vilka lag är det du jämför med?

  • Rudy Alvarado

   nov 18, 2012 at 4:05 e m

   Hej Snok! Synd att du inte skriver ut ditt riktiga namn till att börja med. Ja, jag har inte så mycket mer att säga om det. Jag tycker en sak och ni tycker en annan. Vi kommer inte längre än så som du själv märker.

   Visst sökte jag praktik hos ÖIS, jag tiggde inte, två helt olika saker. En av anledningarna till varför jag hört av mig till ÖIS är för deras fina fotboll som A-laget, U19 och P99 spelar. Det är fotboll som får mig att njuta.

   Det är ju bara att se på tex sanktan finalen, finalen i denna cupen. Det är tyvärr inte Blåvitt eller något annat elitlag som är i final. Synd tycker jag då det borde vara dom som är i final och det borde vara dom som visar vägen för dom mindre föreningarna.

   Det är något som tex Lärje/Angered gör som är så förbaskat bra. Varför går man inte dit och kollar på vad dom gör? Ta hjälp av varandra?

 2. Hej

  nov 19, 2012 at 12:34 e m

  Kan du inte intervjua Hampus Dahlqvist efter han resa till Arsenal?

  • Rudy Alvarado

   nov 19, 2012 at 1:02 e m

   Hej! Jo, det hade verkligen varit något. Skall ta kontakt med honom. Tack för tipset!

  • Rudy Alvarado

   nov 19, 2012 at 2:11 e m

   Hampus Dahlqvist ville inte ställa upp på en intervju tyvärr. Tråkigt men sant!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

Pojkfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

IFK Göteborg Filippa Hopkins IFK Göteborg Filippa Hopkins

Möt IFK Göteborgs Filippa Hopkins

Flickfotboll

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

IFK Göteborg skriver proffskontrakt med Thilda & Victoria

Flickfotboll

Blåvitts Emmanuel Tannor klar för Parma

Pojkfotboll

IF Warta satsar – startar damlag

Flickfotboll

SM-Guld till Umeå IK

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet