fbpx
Följ oss

Uncategorized

Wilhelm Fribergs minnescup: Lärje/Angered och IF Warta möts i finalen

Publicerad

den

Lärje/Angered är klara för final i Wilhelm Fribergs minnescup efter 3-1 mot IFK Göteborg. Vi som var på Öis-gården fick se en väldigt bra match från båda lagen. Det var ett högt tempo och farligt åt båda hållen.

Visst är det så att IFK saknar några av deras spelare på grund av stadslagsträningen igår. Men oavsett det så tror jag inte att IFK hade vunnit tyvärr. Lärje/Angered är alldeles för bra. Men självklart hade jag velat ha Hampus Dahlqvist och Viktor Jansson i IFKs trupp en dag som denna. Två duktiga spelare.

Och till ledarna i IFK P97, tack, tack och återigen tack för att ni försöker rulla boll och spela en fin fotboll. Ni borde dela med er av er filosofi till resten av föreningen. Det är sådana här ledare som skall lyftas fram. En filosofi som får oss i publiken tycka det är värt att stå där en kylig dag som denna.

Till er som tycker att jag kritiserar IFK så har jag inte så mycket att säga er. Ni kommer inte ändra er uppfattning ändå. Men det är viktigt att vara kritisk ibland, det skapar en diskussion vilket är nyttigt för utvecklingen. Nog om det!

Kul att Lärje/Angered är i final. I finalen får man möta IF Warta. Detta är en repris på Sanktan finalen som spelades för någon vecka sedan. Matchen börjar kl 16:45 på Öis-gården.

****

Och en sak till, det är intressant att det är två mindre breddföreningar som är i final i elitkategorin. Vad hände med elitlagen? Varför är dom inte i final? Det är dags att vakna, lär av Lärje/Angered och av IF Warta istället.

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media