fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Warrior Football: Talangen Ihab Naser signar med Warrior

Published

on

Idag signade Warrior Football två nya spelare till sitt svenska stall. En av dom är Ihab Naser som till vardags spelar i division 3 klubben Gunnilse IS.

Ihab Naser har haft en riktigt bra säsongen med båda klubblag och stadslag. Förra säsongen blev han även inbjuden att träna med storklubbarna Chelsea och Aston Villa i England. Han blev i dagarna bjuden till att träna med Aston Villa igen vilket är riktigt kul.

Kul att samarbetet med Warrior äntligen har kommit igång. Du kommer att kunna följa samarbetet här på bloggen. Håll utkik efter Ihab Naser som kommer att spela med skorna Skreamer från Warrior.

Fler bilder från dagens session på Warrior kontoret hittar du här: http://www.facebook.com/WarriorSverige

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. Jesper

    feb 16, 2013 at 4:09 e m

    En spelare som du har missat är Älvängens IK P99s målvakt Pontus Dahlberg, han gjorde idag debut i A-laget (Div.5 ska tilläggas). Denna kille har tidigare varit och provtränade med AC Milan och både IFK och ÖIS har försökt locka över han till sina respektive klubbar. Dock utan framgång. Pontus har stor talang samtidigt som han är stor för sin ålder och med en fantastisk teknik är han en av Sveriges största talanger, det kan jag lova dig. Jag rekommenderar dig att du kollar in denna otroliga talang och jag kan lova dig att du kommer inte att bli besviken!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media