fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Viktor Niklasson förgyllde min kväll, vilken talang

Published

on

Göteborgs distriktslag P-98 vann också sin match mot Hallands FF, resultatet blev 4-3. Matchen kändes lite slarvig från båda lagen, därav dom många målen också. Men det är ju precis i uppstarten och spelarna har nog inte lärt känna varandra ännu.

Det var många som gjorde mycket bra ifrån sig idag. En av dom var Mattias Kano som för mig kan vara en av Göteborgs bästa spelare. Men det fanns en som utmärkte sig lite mer än Mattias ikväll och han heter Viktor Niklasson. Viktor spelar till vardags i IFK Göteborg.

Jag minns att jag har sett honom spela innan men då under ett annat klubbmärke. Visst stämmer det att han spelade för Öckerö IF förra säsongen?

Han är riktigt, riktigt, riktigt bra och det var en ära att se honom spela idag måste jag säga. Ni kanske känner att jag överdriver lite, men låt mig göra det. Han är grymt duktig och det skall bli kul att följa honom.

Under matchen fick jag även se ett snyggt mål av både Fässbergs Viktor Alexandersson och Hisingsbackas Kristoffer Da Graca. Även om jag saknar några spelare i distriktslaget ikväll så har Göteborg något bra att bygga vidare på.

Tack för en bra match!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media