fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Viktor Niklasson förgyllde min kväll, vilken talang

Publicerad

den

Göteborgs distriktslag P-98 vann också sin match mot Hallands FF, resultatet blev 4-3. Matchen kändes lite slarvig från båda lagen, därav dom många målen också. Men det är ju precis i uppstarten och spelarna har nog inte lärt känna varandra ännu.

Det var många som gjorde mycket bra ifrån sig idag. En av dom var Mattias Kano som för mig kan vara en av Göteborgs bästa spelare. Men det fanns en som utmärkte sig lite mer än Mattias ikväll och han heter Viktor Niklasson. Viktor spelar till vardags i IFK Göteborg.

Jag minns att jag har sett honom spela innan men då under ett annat klubbmärke. Visst stämmer det att han spelade för Öckerö IF förra säsongen?

Han är riktigt, riktigt, riktigt bra och det var en ära att se honom spela idag måste jag säga. Ni kanske känner att jag överdriver lite, men låt mig göra det. Han är grymt duktig och det skall bli kul att följa honom.

Under matchen fick jag även se ett snyggt mål av både Fässbergs Viktor Alexandersson och Hisingsbackas Kristoffer Da Graca. Även om jag saknar några spelare i distriktslaget ikväll så har Göteborg något bra att bygga vidare på.

Tack för en bra match!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media