fbpx
Connect with us

Flickfotboll

VDFF: Häckens Tilda Klaesson om deras insats i turneringen

Published

on

Ett lag som jag har sett framemot att se under turneringen är BK Häcken. Det är inte ofta BK Häcken har med flicklag i sådana här sammanhang. Fick möjligheten att se laget spela under Gathenhielm Cup i höstas men såg för lite för att få en klar bild.

Läs också: VDFF: Djurgårdens IF tog ännu en seger ”Ett lag som kan ta hem hela turneringen”

I den här turneringen har man fått det lite tufft. Man inledde turneringen med förlust mot duktiga Älvsjö AIK med 1-0. I deras andra match åkte man också på en förlust, då mot Nacka FC med 0-3.

I deras tredje match mot IF Böljan som precis tagit slut tycker jag att man gör en betydligt bättre match än dom tidigare matcherna. Man lyckas få till ett bra spel, rulla boll och skapa bra chanser. Men tyvärr lyckades man inte hålla undan och IF Böljan kunde med fyra minuter kvar göra 1-0 via Stella Wassholm.

Läs också: VDFF: Hattrick av Esme Faulds när Hammarby IF vann

Tungt för Häcken och så här sade BK Häckens lagkapten efter matchen

– Jag tycker att vi spelar hyfsat bra, vi rullar ganska bra men vi kan spela bättre. Vi får inte till det helt enkelt och i den här matchen vi var nog lite stressade och nervösa tror jag, säger Tilda Klaesson

Läs också: VDFF: Böljans Tilde Duphorn sänkte Nacka FC med sent mål

BK Häcken har nu spelat klart gruppspelet och får sikta in sig på semifinal i B-slutspelet som spelas imorgon klockan 09:20 här i Tipshallen. Håller tummarna för att det går bättre för dom imorgon och att jag får se dom i finalen i B-slutspelet.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media