fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Två talanger från Västra Frölunda IF klara för BK Häcken ”En av dom bästa akademierna i Göteborg”

Published

on

I helgen nåddes jag av nyheten att BK Häcken nu gjort klart med två talanger från Västra Frölunda IF. Båda spelarna har tillhört det duktiga P01-laget som bland annat tagit silver i Gothia Cup två år i rad. I år har spelarna tillhört deras A-lag i Division 3 och är nu alltså klara för BK Häckens Akademi och deras U19-lag.

Läs också: Gothia Cup: Silver till Västra Frölunda IF i B16-klassen

Den ena spelaren är Abdoulie Jobe som är en personlig favorit och är en laglojal och hårt arbetande mittfältare med en fin vänsterfot och den andra spelaren är Lucas Ucar och är en kraftfull anfallare med fin teknik som kan avgöra matcher på egen hand genom att göra det oväntade. Två riktigt duktiga fotbollspelare.

Är oerhört glad över att dom sökt sig till BK Häckens Akademi som är en av Sveriges bästa akademier enligt mig. Så här säger Abdoulie Jobe (på bilden) själv om klubbytet.

– Jag kände att det var rätt läge att ta nästa steg i min karriär för att kunna utvecklas. Eftersom att Häcken är en av dom bästa akademierna i Göteborg så kändes det självklart att flytta dit. Det blir naturligtvis en utmaning, men utan utmaningar utvecklas man aldrig och jag strävar att utvecklas så mycket som möjligt. Jag ser väldigt mycket fram emot den här nya och spännande utmaningen, säger Abdoulie ”Abbe” Jobe till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Lucas Ucar tvåmålsskytt när Västra Frölunda tog sig till final

Önskar båda spelarna all lycka till! Se gärna en intervju som vi gjorde med Lucas Ucar för ett år sedan i spelaren nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media