fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Två av tre Göteborgslag vidare i U17-slutspelet

Publicerad

den

Som jag i tidigare inlägg har skrivit så tog sig tre Göteborgslag sig vidare till U17-slutspelet. Första omgången spelades idag och så här gick det för BK Häcken, IFK Göteborg och Lärje/Angered IF.

BK Häcken fick åka till huvudstaden för att möta Djurgårdens IF. Man vann matchen med hela 2-5 och är klara för nästa omgång. Dagens målskyttar blev Daniel Krezic, Sime Zupan och Robert Lipovac som stod för ett hattrick i denna matchen. Stort grattis till BK Häcken och i nästa omgång ställs man mot Umeå FC som vann över Djursholm med 3-2. Den matchen kommer att spelas på Gothia Park Academy. Återkommer om dag och tid.

IFK Göteborg spelade sin match på Lemmingvallen. Även där gick det väldigt bra och man slog AIK FF med 3-1. Man fick dock en tung start och AIK ledde med 0-1 i halvlek. Sedan vaknade IFK:s Victor Edvardsen till och punkterade matchen med ett hattrick. Stort grattis IFK Göteborg. I nästa omgång kommer att man få möta Helsingborgs IF på bortaplan. Återkommer om dag och tid.

Tyvärr åkte Lärje/Angered IF ut efter en förlust mot Halmstad BK med 3.5. Mycket tråkigt då jag gärna hade sett dom spela även i nästa omgång.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media