fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Toppmöte redan i åttondelsfinalen, nu drar Sanktan slutspelet igång

Publicerad

den

På onsdag sätter Sanktan slutspelet igång för pojkar 97. Jag hade i förhand gått runt och tänkt att det skulle bli Gunnilse IS och Lärje/Angered IF jag skulle få se i finalen. Men nu på grund av deras placeringar så möts dom redan i åttondelsfinalen. Tråkigt måste jag säga, två potentiella finallag som möts direkt.

Men jag kan garantera er redan nu att detta kommer att bli en fantastisk match rent fotbollsmässigt. Detta är en match mellan två otroligt bra lag men där jag tror att Lärje/Angered IF drar det längsta strået. Dom kommer inte att få det lätt för Gunnilse är också riktigt bra. Vad tror du? Vem vinner?

Detta är en match jag inte tänker missa. Följ mig på Twitter ( http://www.twitter.com/RudyAlvarado ), där kommer jag att liverapportera från matchen.

Matchen börjar kl 18:10 på Heden 3.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media