Connect with us

Pojkfotboll

Toppmöte redan i åttondelsfinalen, nu drar Sanktan slutspelet igång

På onsdag sätter Sanktan slutspelet igång för pojkar 97. Jag hade i förhand gått runt och tänkt att det skulle bli Gunnilse IS och Lärje/Angered IF jag skulle få se i finalen. Men nu på grund av deras placeringar så möts dom redan i åttondelsfinalen. Tråkigt måste jag säga, två potentiella finallag som möts direkt.

Men jag kan garantera er redan nu att detta kommer att bli en fantastisk match rent fotbollsmässigt. Detta är en match mellan två otroligt bra lag men där jag tror att Lärje/Angered IF drar det längsta strået. Dom kommer inte att få det lätt för Gunnilse är också riktigt bra. Vad tror du? Vem vinner?

Detta är en match jag inte tänker missa. Följ mig på Twitter ( http://www.twitter.com/RudyAlvarado ), där kommer jag att liverapportera från matchen.

Matchen börjar kl 18:10 på Heden 3.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Från Angered MBIK till Västerås SK “Vill utmana mig själv som ledare”

Ungdomsfotboll

Långläsning: Sista delen av superguiden inför SEF Trophy

Pojkfotboll

Amin Affane kommer hem – klar för IFK Göteborg

Pojkfotboll

Kärt återseende på U21-landslagets träning tidigare idag

Blogg

Gunnilse IS fick det väldigt svårt mot ett starkt BK Häcken

Pojkfotboll

Göteborg Futchi Cup, Sveriges första APP-baserade fotbollsturnering drar igång på måndag

Ungdomsfotboll

Dom 10 mest lästa inläggen hittills under 2016

Ungdomsfotboll

Häckens Karl Landsten, matchens stora gigant i mötet mot Gunnilse

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet