fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Tomtecupen: Stort grattis till segern, Angered United

Published

on

Idag begav jag mig för att kolla in Tomtecupen igen, det var dags att se lite herrfotboll och damfotboll. Väl på plats så möttes jag av riktigt bra matcher och några mindre bra. Det var stor skillnad i kvalité lagen emellan men vad gör det.

Jag hann inte se damernas gruppspel men jag är glad att jag fick se Angered United spela. Jag har skrivit lite om dom tidigare men idag bjöds jag på riktigt fotboll. En fotboll som värmer mitt fotbollshjärta, det finns hopp trots allt.

Vi snackar unga invandrartjejer från Angered som spelar en helt fantastiskt fotboll. Dom spelar moget, är galet tekniska och det märks att fotbollen är deras liv. Det är inte många lag som har spelare som utstrålar så mycket kärlek till bollen som dom gör.

Att inte lagen i Damallsvenskan har fått upp ögonen för dessa talanger går inte in i min hjärna. Här har ni guldkornen ni letar efter, lovar er!

Angered United vann årets Tomtecup efter en tuff final mot Korvarna FC (ja, dom heter faktiskt så) som hade bland annat Kopparbergs/Göteborg FCs (nu Ryska Rossiyanka) Linnea Liljegärd i mål.

Stort grattis Angered United och tack för uppvisningen!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. United

    dec 30, 2012 at 12:27 f m

    Kom till bläsebo imorgon då spelar p96 där. En match som man borde se är mellan Lärje/Angered mot Rannebergens IF. Den börjar 13:15 !!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media