fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Tipselit Cup: Hammarby IF lirade men Malmö FF vann matchen

Published

on

Då har jag precis sett den näst sista matchen här i Tipselit Cup. Duktiga Hammarby IF ställdes mot Skånes stolthet Malmö FF.

Läs också: Tipselit Cup: Kalmar FF avslutade turneringen med ett kryss mot IFK Göteborg

Jag fick se Malmö FF spela mot ett av mina favoritlag i den här turneringen igår, AIK FF. En match som AIK vann med 2-0. Såg verkligen framemot den här matchen då både Hammarby och Malmö har väldigt talangfulla spelare.

Det blev en tung match resultatmässigt för Hammarby IF idag, Malmö var tyngre, effektivare och tog vara på sina chanser. Trots att Hammarby förlorade matchen med 3-0 så tycker jag att man är det laget som spelar bäst fotboll. Man har ett stort bollinnehav och tar snabba beslut med boll men saknar det där lilla extra i sista tredjedelen där man vanligtvis har duktige Bobo Jemal men som den här gången var kvar hemma i Stockholm.

Läs också: Tipselit Cup: Trion som fixade segern åt Vasalunds IF mot GAIS

Bortsett från bra fotboll så bjöd matchen på tre fina mål där Maurice Nordengren gav skåningarna ledningen med 1-0 tidigt i andra halvlek. I anfallet efter så utökade Isak Bjerkebo den ledningen till 2-0.

Lucas Gomes satte spiken i kistan lite senare med sitt 3-0 där han drev igenom på vänsterkanten och avslutade snyggt i första.

Läs också: Lomma: FK Karlskronas Lucas Gomes imponerade stort

Matchen slutade 3-0 och i fotboll handlar det om att göra mål och det lyckades Malmö FF idag. Kul att se Lucas Gomes igen, senast jag såg honom spela var i 13 International Football Tournament i Lomma, den gången spelade han för FK Karlskrona.

Så här gick det för Malmö FF i turneringen:

Malmö FF – IFK Göteborg, 3-1
Malmö FF – Hammarby IF, 1-2
AIK – Malmö FF, 2-0
Hammarby IF – Malmö FF, 0-3

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media