Connect with us

Flickfotboll

The fotbollous life of Rudy Alvarado

The fotbollous life of Rudy Alvarado. Hur tänkte jag? Eller hur tänkte vi? Det var min vän Viktor Bergman som under en promenad bestämde och inspirerade mig till att välja ut min målgrupp. Har ju länge skrivit om lite allt möjligt men nu har jag äntligen bestämt mig. Från och med nu så kommer jag bara skriva om min syn på fotboll och allt vad det innebär. Nästa i alla fall, jag kommer lägga upp lite om vad som händer i mitt liv övrigt. Dock inte lika mycket som förr.

Jag kommer att fokusera mycket på fotbollen i Göteborg. Kommer att skriva lite om Allsvenska, Damallsvenskan men jag kommer att fokusera mest på Göteborgs serierna och vad jag finner intressant där. Kommer att intervjua spelare, ledare och andra viktiga personer. Kommer att följa massa lag, spelare och rapportera om detta här på bloggen.

Det är själva idén i miniformat, jag låter tiden utvisa resten. Det jag vet nu är att det kommer vara här det händer. Är du intresserad av fotboll och nyfiken på Göteborgs fotbollen, då är det här du ska hänga.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet