fbpx
Följ oss

Flickfotboll

The fotbollous life of Rudy Alvarado

Publicerad

den

The fotbollous life of Rudy Alvarado. Hur tänkte jag? Eller hur tänkte vi? Det var min vän Viktor Bergman som under en promenad bestämde och inspirerade mig till att välja ut min målgrupp. Har ju länge skrivit om lite allt möjligt men nu har jag äntligen bestämt mig. Från och med nu så kommer jag bara skriva om min syn på fotboll och allt vad det innebär. Nästa i alla fall, jag kommer lägga upp lite om vad som händer i mitt liv övrigt. Dock inte lika mycket som förr.

Jag kommer att fokusera mycket på fotbollen i Göteborg. Kommer att skriva lite om Allsvenska, Damallsvenskan men jag kommer att fokusera mest på Göteborgs serierna och vad jag finner intressant där. Kommer att intervjua spelare, ledare och andra viktiga personer. Kommer att följa massa lag, spelare och rapportera om detta här på bloggen.

Det är själva idén i miniformat, jag låter tiden utvisa resten. Det jag vet nu är att det kommer vara här det händer. Är du intresserad av fotboll och nyfiken på Göteborgs fotbollen, då är det här du ska hänga.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media