fbpx
Följ oss

Uncategorized

Tävling: Nu kan målvaktshandskarna ”El Gordo” bli dina

Publicerad

den

Jag måste erkänna att jag inte uppmärksammat så många målvakter under säsongen och det ber jag om ursäkt för. Finns otroligt mycket talang där som jag inte skrivit om. Lovar att bättre mig till nästa säsong.

Men nu har jag något alldeles extra till er målvakter. Nu tävlar jag ut denna målvaktshandske + väska från HW Gloves till en lycklig målvakt där ute.

Allt du behöver göra är att kommentera detta inlägget här nedan med för & efternamn samt din mailadress så att jag kan kontakta dig. Vinnaren presenteras tisdagen den 11e december här på bloggen.

Info om en El Gordo:
El Gordo ser ut att vara riktigt fet, därav namnet El Gordo ”Tjockisen”. El Gordo har en ny spännande Maxi-Cut på greppet med maximal bollkontakt vid fingertopparna. Under 2011, från juli och framåt, så fick ett antal målvakter testa denna modell och de blev stormförtjusta. Denna handske sitter löjligt bra på handen och den är mjuk, följsam och framförallt väldigt stabil!

Glöm inte att besöka deras hemsida för mer information: http://www.hw-gloves.com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media