fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Talangen Simon Sandberg erbjuds kontrakt med Häckens a-lag

Published

on

I och med Mattias Östbergs flytt från BK Häcken till Djurgården och ryktet om att Tom Söderberg är på väg till IF Elfsborg så har jag dom senaste dagarna varit lite orolig för mitt BK Häcken. Men idag kom ett glädjande besked. Talangen Simon Sandberg (född 1994) från U19 får ett a-lagskontrakt med Häcken. Kan det bli bättre?

Äntligen har Häcken vågat satsa på dom unga egna spelarna. Jag fick möjligheten att se Simon spela under Gothia Cup och han var klart en av dom bästa i laget. Han spelar väldigt moget och bestämt som mittback. Han är en tydlig ledare nere i backlinjen vilket är en viktig egenskap. Jag är otroligt glad över att han får ett a-lagskontrakt med Häcken, det kan motivera honom att bli ännu bättre.

Hoppas att Häcken låter han spela och låter han få chansen så att det inte bara blir ett kontrakt på ett papper. Jag tror på Simon Sandberg och önskar honom all lycka till i a-laget.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss