fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Tack för en grym träning idag Holmalunds IF F99/00

Published

on

Som jag har berättat tidigare som blev jag inbjuden att vara gästtränare av Holmalunds IF F99/00. Idag var det dags och klockan 18:00 startade träningen på Elmander Arena i Alingsås.

Väl på plats välkomnades jag av deras fantastiska ledare för att sedan bege oss till arenan. Där väntade 24 flickor som var redo att träna tillslag och avslut. Jag måste säga att det är fruktansvärt kul att träna motiverade spelare. Vi fick till en riktigt bra träning där koncentrationen var på topp från början till slut. Är mycket nöjd med dagens träning.

Holmalund besitter många duktiga spelare och det var en ära att träna dom idag. För er som vill läsa lite mer om Holmlund kan gå in på deras hemsida här: http://holmalundsif.blogspot.se

Läs vad Holmalunds IF tyckte om mitt besök idag här: http://holmalundsif.blogspot.se/2013/05/en-harlig-traning-med-rudy-alvarado.html?spref=fb

Tack Holmalunds IF F99/00 för att jag fick träna er idag. Ni är grymma!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss