fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Svenskan som fortsätter att imponera med Paris Saint Germain

Publicerad

den

Ema Paljevic skadade sig i dagens första match där man ställdes mot CFF Madrid. Ema klev av i halvlek med känningar i vaderna. Hennes fortsatta spel i Lennart Johansson Academy Trophy stod i fara men med bra sjukvård och omhändertagande av Paris Saint Germain ledarstab kunde hon vara med i dagens sista match mot FC Honka.

Hon började på bänken men kom in efter bara några minuter. Den här gången på kanten där hon brukar spela med Jitex BK. I sin första touch kunde hon ge Paris Saint Germain ledningen med 1-0. Det dröjde inte länge innan Paris kunde utöka sin ledning med 2-0.

FC Honka tog mer och mer kontroll på matchen och i minut 16 kunde Lisa Hero reducera till 2-1. Ema Paljevics skada syntes inte till och när hon fick bollen på kanten i 23 minuten slog hon till igen. Paris Saint Germain gick till halvtidsvila med 3-1.

Vill ni se Ema Paljevics 3-1 mål? Gå in och följ oss på Instagram: http://www.instagram.com/Ungdomsfotboll.se

FC Honka som oftast har bra lag med i turneringar, bland annat i Gothia Cup hade det mycket svårt idag. Man förlorade matchen med 5-1 till slut.

Paris Saint Germain vann sin grupp och är klara för final i Lennart Johansson Academy Trophy. Finalen spelas imorgon kl 11:15 på Skytteholms IP A.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media