fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Supertråkig Supermatch

Published

on

Nu så här i efterhand så är jag så fruktansvärt glad över att jag ej köpt något biljett till Manchester UnitedFC BarcelonaUllevi. Man visste ju att det inte skulle bli en match med mycket mål. En träningsmatch där spelarna är försiktiga för att inte skada sig och så vidare.

Självklart är det riktigt roligt att dessa stjärnor befinner sig i vår stad. Men att lägga alla dessa pengar på en biljett för att se en 0-0 match som inte innehöll så mycket underhållning? Nja, inte värt enligt mig.

Jag är mycket nöjd över att ha sett matchen på tv, det räckte gott och väl. Förstår att det måste ha varit en upplevelse för många trots 0-0. Jag kan tycka att det var mer spännande att hänga utanför spelarhotellet där man fått chansen att fotas och prata med spelarna. Helt gratis!

Hörde att det var konfetti, prisutdelningen och fyrverkerier efter matchen? Stämmer det? Vad pinsamt i så fall.

Nu får vi se om FC Barcelona håller en öppen träning på Gamla Ullevi imorgon. Lovar att uppdatera er med information så fort jag får reda på något.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss