fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Spelaren i Gunnilses P-99 som alla skulle vilja ha i sitt lag

Published

on

Vilket skönt väder vi fick igår. Man kände sig nästan tvungen till att kolla lite fotboll i det underbara vädret. Så igår begav jag mig till Apelsinplan för att se mötet mellan Assyriska BK P-99 och Gunnilse IS.

Jag har ju sett båda lagen spela men det var under förra säsongen så det var kul att se båda lagen igen. Jag vill börja med att tacka båda lagen för en fin uppvisning i hur fotboll skall spelas. Det kanske inte var helt perfekt och det finns saker man kan förbättra. Det jag gillade var att båda lagen hade en klar spelidé om hur man skall spela. Spelidén är också välförankrad hos spelarna vilket är a och o.

Båda lagen började bra och det var en väldigt jämn match överlag. Assyriska inledde målskyttet men Gunnilse lyckades kvittera strax därefter. Assyriska lyckades ta ledningen igen, då genom ett riktigt snyggt mål av deras nr 15, Amir Naser. Amir var också den spelaren i Assyriska som utmärkte sig mest och hade riktigt fina kvalitéer. Gunnilse lyckas dock vinna matchen med 2-3 till slut.

Inför matchen så kändes det som att detta skulle bli en enkel match för Gunnilse. Det var min känsla. Men jag fick fel även om Gunnilse hade lite mer boll än Assyriska. Men oavsett detta så känns det som att Gunnilse har ett riktigt bra lag på gång. Man har bra spelare på varje position och det var kul att se. I dagens match så presenterade Said Abdi sig för mig. Hur har jag kunnat missa honom? Vilken underbar spelare. En bra ledare på plan, både som lagkamrat och som spelare. Han är en spelare som alla tränare skulle vilja ha i sitt lag.

Tack återigen för den fina fotbollen ni bjöd på igår.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


4 Comments

4 Comments

 1. mattias

  mar 9, 2014 at 9:58 f m

  Nr 15 hette amir naser

  • RudyAlvarado

   mar 9, 2014 at 2:37 e m

   Tack så mycket Mattias!

 2. daniel

  mar 9, 2014 at 8:06 e m

  Nummer 15 är dessutom Ihab nasers bror

 3. Pingback: Guiden: Gunnilse IS P-99 inför seriestarten | RudyAlvarado.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss