fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Sölvesborg: Mohammad Hassan stod för ett fint inhopp när FC Rödeby vann

Published

on

Efter en mindre bra matupplevelse här på Sölvesborgcupen var vi tillbaka på Edenryd för att se kvällens sista match som spelades mellan FC Rödeby och Rottne IF.

Läs också: Idag drar Sölvesborgcupen igång – se vårt schema för dagen här

FC Rödeby är ett av dom lagen som är oerhört intressanta och vi har haft möjligheten att se dom under några tillfällen. Senast var under Future Cup om jag minns rätt, mer om den matchen kan du läsa här: Future Cup: Stark inledning räckte inte hela vägen för FC Rödeby

I dagens match var det FC Rödeby för hela slanten. Mittfältet med spelarna William Åkesson och Antonio Kujundzic kan vara det bästa mittfältsparet jag sett i år. Jädrar vad mycket kvalité dessa spelare besitter.

Det var också William och Antonio som låg bakom i stort sett allt i första halvlek. Man frispelade Antonio som läckert passade in till Nicolas Nordmark som kunde göra 1-0 till FC Rödeby. Efter ledningsmålet så släppte allt och FC Rödeby spelade ut ordentligt.

Läs också: Sölvesborg: Stabil seger för Näsets SK mot IF Warta

Innan halvtidsvilan kunde Antonio Kujundzic själv göra 2-0 innan domaren blåste av för paus.

I andra halvlek fortsatte FC Rödeby att ha det stora övertaget och det var en annan spelare som stal showen. FC Rödebys Mohammad Hassan stod för ett läckert inhopp och hattrick (3-0, 4-0 och 5-0) innan man på ett självmål? kunde fastställa slutresultatet till 6-0.

FC Rödeby är en av favoriterna att ta hem hela turneringen, man har börjat bra och nu gäller det bara att fortsätta jobb hårt för att förhoppningsvis lyfta bucklan nu på söndag.

Tack för en väldigt fin uppvisning idag FC Rödeby. Det får bli fler matcher med er under turneringen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media