fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Skadevi Cup: Minou Adriansson öppnade målskyttet för Holmalunds IF

Publicerad

den

Min andra match för dagen är färdigspelad. Det var dags att bekanta sig med F14/15-klassen där Holmalunds IF från Alingsås ställdes mot Kullavik IF.

Holmalund är kända för att spela vacker och bra fotboll. Dom har alltid duktiga lag och skolade spelare. Det Holmalund jag fick se idag var inget undantag. Vilket vackert spel! Tyvärr möter man ett lag som inte kunde komma upp i nivå och ge dom en riktigt bra match.

Det som var kul att se var att tjejerna själva var måna om att rulla boll. Man sökte alltid rättvänd spelare och deras yttrar var helt magiska. Man vinner matchen med hela 9-0 till slut. Duktiga Minou Adriansson öppnade målskyttet för sitt Holmalunds IF.

Detta var deras första match i turneringen och om bara två timmar börjar deras nästa match. Där kommer Slottsbron/Edsvalla IF från Karlstad att stå för motståndet. Hoppas att man spelar lika bra i den matchen och att man åker hem med en seger.

Ni kan se och höra en intervju med Holmalunds Minou Adriansson i morgondagens vlogg som ni hittar på bloggens Youtube-kanal. http://www.youtube.com/c/UngdomsfotbollSE

Prenumerera gärna på kanalen så att du inte missar några klipp.

Bra jobbat Holmalunds IF och lycka till i nästa match.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media