fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Sju raka segrar för Älvängens IK/Lödöse Nygård IK damjuniorer

Published

on

Jag har skrivit om det innan men tar upp det igen. En serie som kommer att bli otroligt stark i år är Juniorer Flickor Division 1. Vad sägs om Eriksbergs IF, Jitex BK, Göteborgs DFF och Älvängens IK/Lödöse Nygård IK för att ta några av lagen.

Det sistnämnda laget, Älvängens IK/Lödöse Nygård IK har under försäsongen spelat sju träningsmatcher. Det har blivit totalt 7 segrar, 47 gjorda mål och 6 insläppta mål. Rätt imponerande siffror, eller vad säger ni? Lagen man vunnit över är Qviding, Vargön, Holmalund, Sävedalen, Herrestad, Alingsås och Hönö/Björkö.

Laget består av tjejer födda 1995, 1997, 1999 och ibland några tjejer födda 2000. I den senaste distriktslagsuttagningen har man med Ronja Henriksson, Maja Henriksson och Elina Petersson. Ett helt klart intressant lag att följa i år och som sagt, denna serie kommer att bjuda på många bra matcher.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss