fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Sanktan: Örgryte IS P-99 totalt överkörda av BK Häcken

Publicerad

den

Jag hade ju tippat BK Häcken som vinnare i matchen mot Örgryte IS i Sanktanslutspelets semifinal. Väl på plats och när jag såg Örgryte IS värma upp så funderade jag på om jag verkligen hade tippat rätt.

Men när jag skrev det inlägget så sade min magkänsla att BK Häcken skulle vinna. Jag har följt dom under säsongen och har varit mycket imponerad av laget. Ett lag som har en otrolig potential att bli något väldigt bra. Idag gick man in med helt rätt taktik mot ett mycket spelskickligt Örgryte IS. Man satte hög press från början och jag måste erkänna att jag trodde inte att laget skulle orka det hela matchen igenom men det gjorde dom. Bra där!

Den inställningen som man hade och det hjärtat man spelade med idag har jag inte riktigt sett tidigare dock. Det får ni ett extra stort plus för. Spelare som Mirad Garza, Atakan Kinali, Daniel Hämläinen och nr 4 i Häcken gjorde en riktigt bra match idag.

Örgryte som kom trea i årets Gothia Cup hade egentligen inte så mycket att komma med i denna match. Det var helt enkelt inte deras dag idag. Många spelare som annars brukar briljera var väldigt bleka idag tyvärr.

Överlag var det en mycket bra match med väldigt högt tempo. Den bästa matchen för kvällen måste jag säga. Matchen slutade 4-1 till BK Häcken.

Matchens lirare blev Häckens Daniel Hämäläinen. Stort grattis!

Daniel Hämäläinen - BK Häcken

I finalen på lördag möter BK Häcken – Västra Frölunda med start 13:45 på Valhalla IP.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media