fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Sanktan: Kvalificering och speldagar klara

Published

on

Då har Göteborgs fotbollförbund släppt information om Sanktanslutspelet 2013 till mig stora glädje. Denna information är lånad från deras hemsida http://www.gbgfotboll.se :

Nu presenterar vi kvalificering och speldagar till Sanktanslutspelet för 13-16-årslag. I nedanstående filer finns all info.

Glöm inte att kolla tävlingsföreskrifterna. När seriespelet avslutas söndag 6 oktober lottas slutspelet och presenteras måndag 7 oktober kl. 16.00. Lottningen kommer ni hitta under fliken Serier.

Notera att det är hur tabellerna ser ut 6 oktober som ligger till grund för lottningen. Lag 1-4 i varje ålderklass seedas, i övrigt gäller fri lottning. Lag som kvalificerar sig, men inte vill deltaga i Sanktanslutspelet, ersätts med ett annat lag så länge vi får reda på detta innan lottningen. Tid och plats för matcherna presenteras i samband med lottningen. Speldagarna är redan klara.

All info om Sanktanslutspelet hittar ni lättast under fliken Tävling och rubriken Sanktan.

Kontaktperson för Sanktanslutspelet är Johan Mattsson: johan.mattsson@gbgfotboll.se, som tar över som Tävlingsansvarig då Mattias Persson kommer vara föräldraledig fr.o.m. 23 september.

Sanktan – Kvalificering: http://gbgfotboll.se/ImageVault/Images/id_97212/scope_0/ImageVaultHandler.aspx
Tävlingsföreskrifter – Sanktanslutspelet: http://gbgfotboll.se/ImageVault/Images/id_97213/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media