fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Sanktan: F-97, Jessica Andersson och Kärra KIF klara för final

Published

on

Idag spelades semifinalerna i flickor 97-klassen. En av matcherna var den mellan Kärra KIF och Tölö FF. Kärra är riktigt bra och det vet vi men jag var lite orolig inför dagens match. Tölö FF hade jag inte så bra koll på men jag hade hört att dom kunde vara ett hot mot Kärra.

Kärra började bra och hade flera chanser tidigt i första halvlek. Dock så såg spelare otroligt trötta ut och det var inte det Kärra jag sett tidigare under säsongen. Men man tog ledningen och ledde med 1-0 i halvlek. En spelare som spelade mycket bra idag och som gör ett riktigt bra jobb är Jessica Andersson. Bra jobbat idag, mycket bra spelat.

I andra lyckades man sätta dit två mål till och vann matchen med 3-0. Nu väntar Jitex BK i final, en inte helt oväntad final. Det kommer att bli en riktigt bra match det här, det kan jag lova er.

En spelare som jag verkligen avgudar på plan är Kärra KIF:s Olivia Hansson. Hon spelade dock som mittback idag och jag förstår inte varför man sätter henne där. Hon kan vara en av dom bästa mittfältarna i sin åldersklass. Jag njuter av att se henne spela på mittfältet. Nu får jag hålla tummarna att hon spelar på mitten i finalen.

Stort grattis Kärra, jag visste att ni inte skulle svika mig.

Finalen mot Jitex BK spelas på lördag med start klockan 18:30 på Valhalla IP.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media