fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Örgryte IS är stora favoriter hos mig

Published

on

Det blev lite fotboll igår trots allt. Jag måste nog få en daglig du av fotboll varje dag för att må bra. Det märkte jag igår. Jag går inte alltid se bra matcher men ändå.

Igår snabbade jag mig till Öisgården för att kolla in Örgrytes U19-lag som mötte Mjällby AIF. Under Gothia Cup fick jag möjligheten att se Örgryte IS och blev mycket imponerad. Dom spelar en fantastisk fotboll precis som sitt a-lag. Igår hann jag bara se sista 20 minuter av matcher och då låg man också under med 1-2 vilket också blev slutresultatet. Det jag hann se var att man spelade väldigt panikartat vilket jag förstår. Man ligger under och man vill trycka in kvitteringen. Risken är då att man stressar upp sig alldeles för mycket och egentligen inte skapar något vettigt alls. Lite så blev det nog igår.

Även om spelet var anpassat till läget just då så spelar dom ändå bra. Eller ja, man försöker ändå rulla stundtals och man ser att det finns där. Det gillade jag. Och ja, Örgryte IS är nya favoriter hos mig. Kommer att följa a-laget och deras u19 en del.

Spelare i Örgryte IS som jag gillar är: Sebastian Laneby, Naod Kibrom och Henrik Carlsson.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss