Connect with us

Pojkfotboll

Örgryte IS är stora favoriter hos mig

Det blev lite fotboll igår trots allt. Jag måste nog få en daglig du av fotboll varje dag för att må bra. Det märkte jag igår. Jag går inte alltid se bra matcher men ändå.

Igår snabbade jag mig till Öisgården för att kolla in Örgrytes U19-lag som mötte Mjällby AIF. Under Gothia Cup fick jag möjligheten att se Örgryte IS och blev mycket imponerad. Dom spelar en fantastisk fotboll precis som sitt a-lag. Igår hann jag bara se sista 20 minuter av matcher och då låg man också under med 1-2 vilket också blev slutresultatet. Det jag hann se var att man spelade väldigt panikartat vilket jag förstår. Man ligger under och man vill trycka in kvitteringen. Risken är då att man stressar upp sig alldeles för mycket och egentligen inte skapar något vettigt alls. Lite så blev det nog igår.

Även om spelet var anpassat till läget just då så spelar dom ändå bra. Eller ja, man försöker ändå rulla stundtals och man ser att det finns där. Det gillade jag. Och ja, Örgryte IS är nya favoriter hos mig. Kommer att följa a-laget och deras u19 en del.

Spelare i Örgryte IS som jag gillar är: Sebastian Laneby, Naod Kibrom och Henrik Carlsson.

//Rudy Alvarado

 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Video: Örgryte IS P19 slog BK Häcken med hela 5-2 – se alla målen här

Pojkfotboll

Video: Alla målen från derbyt mellan Örgryte IS – IFK Göteborg P19

Pojkfotboll

Örgrytes Aksel Ayans tankar om gårdagens match mot IFK Göteborg

Pojkfotboll

Oavgjort när Örgryte IS & IFK Göteborg ställdes mot varandra i Ligacupen

Pojkfotboll

IFK Göteborgs Hugo Moldin om att dra igång slutspelet i Ligacupen imorgon

Pojkfotboll

IFK Göteborg tappar Goga Gatjetjiladze – klar för Örgryte IS “Behövde en ny miljö”

Pojkfotboll

Robin Glavak får A-lagskontrakt med Örgryte IS ”Det är något jag har jobbat hårt för väldigt länge”

Pojkfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet