fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Olka: P00-klassen blev tyvärr en stor besvikelse

Publicerad

den

Tidigare ikväll var jag på plats under Olka Sportresorcup där P-00 gjorde upp bland annat. Olka Sportresorcup är som jag tidigare nämnt en av mina absoluta favoritcuper. Tyvärr blev årets turneringen inte riktigt så som jag hade tänkt mig.

P-00 höll inte alls den klassen jag trodde den skulle göra. Jag befann mig på plats när P00-klassen drog igång sina matcher. Min tanke var att jag skulle vara kvar under hela kvällen men åkte tyvärr hem tidigare. Det bjöds inte på några bra matcher, inget högt tempo, ingen bra inomhusfotboll och tyvärr fanns det inget lag eller spelare stack ut. En stor besvikelse.

Här höll F00/01-klassen mycket högre klass, med bra lag och lag som spelade bra inomhusfotboll.

Följande lag gick vidare till slutspel i P00-klassen: http://olkasportresorcup.se/resultat14/P00A.htm#Slutspel

Tråkigt att det blev så här då jag hade längtat efter årets Olka sportresorcup.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media