Connect with us

Pojkfotboll

Nytt uppdrag på ingång!

Det börjar ramla in mer och mer roliga förslag på uppdrag på min mail. Det senaste som har kommit in är riktigt intressant och så hemligt att jag inte får gå ut med något ännu.

På tisdag skall jag träffa dom ansvariga och kommer efter mötet att berätta vad det handlar om. Det jag kan avslöja nu är att många av dessa talanger jag skrivit om kan komma att uppmärksammas ännu mer. Väldigt roligt projekt och ser du mig ute på matcherna, se till att visa mig vad du går för. Det kan löna sig.

Men som sagt, mer om det på tisdag.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet