fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Nu är jag utvilad och tillbaka!

Published

on

Så nu har jag äntligen hämtat mig efter en fullspäckad Gothia Cup vecka. Som ni har sett så bloggade jag under Fotbolltransfers.com under Gothia Cup och nu är jag alltså tillbaka här.

Imorgon tänkte jag kolla in IFK Göteborg U17-lag i Pojkallsvenskan och BK Häcken U19-lag i Juniorallsvenskan. Skall bli se hur IFK sköter sig efter ett mer eller mindre fiasko i Gothia Cup. Skall bli kul att se Martin Zanjanchi och Patrick Dyrestam spela igen.

Samma sak med BK Häcken, det skall bli kul att se Simon Sandberg och Hosam Aiesh spela igen. Nu vet jag inte om dessa spelare spelar imorgon men jag håller alla tummar.

Under Gothia Cup så gjorde jag så att alla fick skicka in tips på lag, spelare eller tränare man bör kolla in. Fortsätt med det, det finns säkert flera lag och spelare som jag har missat i Göteborg. Skicka in era tips via mail, kommentera detta inlägget eller twittra till mig.

Epost: Rudy@RudyAlvarado.com

Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado

Äntligen är jag igång igen, det skall bli kul att följa Göteborgsfotbollen igen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media