fbpx
Connect with us

Uncategorized

Mycket på gång och mer skall det bli!

Published

on

Det är mycket som händer just nu även om jag inte hinner uppdatera bloggen så ofta. Har flera inlägg på lager som snart skall publiceras men det händer även saker utanför bloggen.

Har blivit erbjuden några olika uppdrag och jag har tackat ja till ett hittills och ett annat är på ingång. Det första som jag har tackat ja till är att bli gästkrönikör på http://www.bollbloggen.se . Där kommer jag att skriva en del om Göteborgsfotbollen och mina tankar kring det.

Sedan ringde telefonen i fredags och jag blev erbjuden ett annat uppdrag. Det här uppdraget låter otroligt kul och på måndag kl 18:30 kommer jag att avslöja vad det handlar om. Otroligt spännande uppdrag kan jag avslöja.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media