fbpx
Följ oss

Uncategorized

Mycket på gång och mer skall det bli!

Publicerad

den

Det är mycket som händer just nu även om jag inte hinner uppdatera bloggen så ofta. Har flera inlägg på lager som snart skall publiceras men det händer även saker utanför bloggen.

Har blivit erbjuden några olika uppdrag och jag har tackat ja till ett hittills och ett annat är på ingång. Det första som jag har tackat ja till är att bli gästkrönikör på http://www.bollbloggen.se . Där kommer jag att skriva en del om Göteborgsfotbollen och mina tankar kring det.

Sedan ringde telefonen i fredags och jag blev erbjuden ett annat uppdrag. Det här uppdraget låter otroligt kul och på måndag kl 18:30 kommer jag att avslöja vad det handlar om. Otroligt spännande uppdrag kan jag avslöja.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media