Connect with us

Flickfotboll

Mittback lämnar Jitex BK för spel i Mossens BK

Det är mycket som händer i damfotbollen i Göteborg. Nu står det även klart att Jitex BK otroligt duktiga back Karolina Kärnsund lämnar Jitex för spel i Mossens BK i division 1.

Karolina är en spelare jag har följt under åren och är väldigt imponerad över hennes spel. En riktigt ledare på plan med en härlig teknik och speluppfattning. Mossens BK får en riktigt guldklimp.

Så här säger Karolina Kärnsund till gbgfotboll.com om övergången till Mossens BK:

“Efter 8 år i Jitex var det dags för ett miljöombyte. Jag har haft många duktiga tränare och otroligt talangfulla spelare omkring mig under åren och det har varit en ära att spela i den lila tröjan. Just nu känner jag att jag behöver mycket speltid och hårda matcher och Rebecka, min tränare i mossen, har verkligen uttryckt att hon tror på mig och min spelstil i hennes trupp 2015. Efter att ha varit i kontakt med lite olika klubbar stod tillslut mitt val mellan Jitex a-lag i elitettan och Mossens div.1-lag. Jag tog beslutet att Mossen blir det bästa för tillfället – det kommer bli tufft som mittback som nykomlingar i divisionen och en rolig utmaning att försöka nå övre halvan i serien. Jag hoppas att min individuella och lagets satsning 2015 går som förväntat och att det blir ett roligt, utvecklande år”‘

Jag önskar Karolina all lycka till i Mossens BK. Det skall bli kul att följa Mossens bK och Karolina i Div 1 denna säsong.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Ta din fotboll till nästa nivå – Jitex bjuder in till provträningar

Flickfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Följande spelare kallade till P03-landslaget & lägret på Öland

Pojkfotboll

Följande spelare har blivit kallade till P03-landslaget & lägret i Göteborg

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet