fbpx
Följ oss

Blogg

Mina 3 minuter med Zlatan Ibrahimovic

Publicerad

den

Svenska herrlandslaget har samlats och startat uppladdningen inför EM som väntar i sommar. Alla är också oerhört nyfikna på vart vår största fotbollsstjärna skall ta vägen. Blir det Manchester United eller blir det en annan klubb i en annan liga?

För er som följt bloggen under åren vet att Zlatan Ibrahimovic är min stora idol och inspiration. Under Fotbollsgalan i Globen 2013 fick jag möjligheten att ställa två frågor till Zlatan Ibrahimovic. Jag kände mig som tre år igen och som ett litet barn på julafton, här nedan kan ni se mina tre minuter med Zlatan.

Drömmen hade varit att få göra en längre intervju med honom. Vem vet, det kanske blir av i framtiden. Drömmar är till för att uppfyllas eller hur?

Oavsett vilket klubb det blir så vet så önskar jag honom all lycka till i sin nya klubb. Nu laddar vi inför EM i Frankrike!

Se klippet här där Zlatan svarar på mina frågor här:

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media