fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Malmö FF-talangen klar för portugisiska storklubben ”Det känns riktigt bra”

Published

on

Befinner mig på semester med familjen i Spanien och det är anledningen till att det varit ganska tyst här på sajten dessa dagar. Men ungdomsfotbollen vilar inte medans jag är på semester utan det händer en hel del saker.

Läs också: Lomma: FK Karlskronas Lucas Gomes imponerade stort

En av sakerna är att Malmö FF:s stora talang Lucas Gomes lämnar klubben för Portugisiska storklubben Porto FC. Han flyttar den 14 juli, skrivit på för tre år och kommer att tillhöra deras U19-lag.

Första gången jag såg Lucas spelas var under 13 International Football Tournament i Lomma för tre år sedan och då spelade han för FK Karlskrona. Så här skrev jag om honom då.

”Lucas Gomes sägs vara klar för Malmö FF och påminner väldigt mycket om Carlos Strandberg. Han har samma löpsteg, känsliga fot och kroppsbyggnad som Carlos hade i den åldern. Spännande att Malmö FF knyter honom till sig så här tidigt. Kan han vara nästa stora löfte från Malmö FF i framtiden? Enligt mig har han alla möjligheter att bli detta om han fortsätter sin utveckling så här.”

Läs också: Malmö FF-talangen Lucas Gomes målskytt för Manchester United

Han har verkligen fortsatt att utvecklats och har bland annat fått representera Portugisiska ungdomslandslaget vid ett flertal tillfället. Så här säger Lucas Gomes själv om det nya äventyret som väntar.

– Det känns riktigt bra att det blev just Porto men är samtidigt lite ledsen att jag skall flytta då jag kommer att sakna mina vänner. Jag har höga förväntningar på äventyret som väntar och jag har satt upp mina mål. Det skall bli kul, säger Lucas Gomes till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Malmö FF:s Lucas Gomes kallad till Portugals U15-landslag

Önskar Lucas Gomes all lycka till, du är grym!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss