fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lomma: FK Karlskronas Lucas Gomes imponerade stort

Publicerad

den

Schemat här i Lomma är fullspäckad och det gäller att hänga med för att kunna ge er den bästa bevakningen. Jag har redan sett tre riktigt bra matcher vilket är väldigt kul. Det sägs att årets upplaga av 13 International Football Tournament håller riktigt bra kvalité jämfört med tidigare år. Kul!

Har precis sett AIK möta FK Karlskrona. AIK fick jag äran att följa under Lennart Johansson Academy Trophy för någon veckor sedan. Under den turneringen fick AIK det väldigt svårt då man ställdes mot lag som Juventus FC bland annat.

Idag fick jag se ett helt annat AIK än vad jag såg under Lennart Johansson Academy Trophy. Man spelade oerhört sammansvetsat och var det bättre laget i den här matchen. En spelare som gjorde det oerhört bra på sin kant heter Isac Giordano Eriksson. Han var också den spelaren i AIK som imponerade mest på mig under Lennart Johansson Academy Trophy.

FK Karlskrona har många duktiga spelare i sitt lag. En av dom heter Amir Mekeie och spelar i anfallen och den andra heter Lucas Gomes.

Lucas Gomas sägs vara klar för Malmö FF och påminner väldigt mycket om Carlos Strandberg. Han har samma löpsteg, känsliga fot och kroppsbyggnad som Carlos hade i den åldern. Spännande att Malmö FF knyter honom till sig så här tidigt. Kan han vara nästa stora löfte från Malmö FF i framtiden? Enligt mig har han alla möjligheter att bli detta om han fortsätter sin utveckling så här.

AIK vann den här matchen med 2-0, helt rättvist. Deras kollektiv och kloka spel gav dom segern idag. Men det som imponerade mest på mig i matchen var Malmös nästa stora stjärna Lucas Gomes.

Grattis till segern AIK. Lomma: FK Karlskronas Lucas Gomes imponerade stort

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media