fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lomma: IFK Göteborg, i det här laget finner ni er framtid

Publicerad

den

Har nog sett turneringens bästa match hittills precis. Det var Malmö FF mot IFK Göteborg P-03 på ett nästan fullsatt Lomma IP. Kanske lite överdrivet men det var i alla fall oerhört mycket folk där och tittade.

Äntligen får jag skriva om IFK Göteborgs duktiga pojkar födda 2003. Har velat skriva om dom länge då man haft en bra och framgångsrikt lag i några år nu. Men tyvärr har dom varit alldeles för unga för bloggen men inte nu längre.

Att IFK Göteborg är duktiga det har jag hört länge. Malmö FF hade jag ingen som helst koll på förutom att dom brukar ha riktigt bra lag. Jag såg framemot att se IFK Göteborg mätas mot Malmö FF men i dagens match var det mer Malmö som fick mäta sig mot IFK Göteborg. Vilket lag Blåvitt besitter, helt otroligt. Är du IFK supporter så är det pojkar födda 2003 du skall följa i framtiden. För där har du föreningens framtid!

Dom spelar fruktansvärt lugnt, organiserat och är väldigt bra skolade. Längesen jag såg ett lag så organiserat i den åldern. I IFK Göteborg hittar vi bland annat spelare som Filip Ambroz, Johan Bångsbo, Aram Margosyan och Goga Gatjetjiladze som alla håller hög klass. Den sistnämnda Goga Gatjetjiladze är en spelare som har eller kommer att ha väldigt många ögon på sig i framtiden om han inte redan har det vill säga.

Goga är en naturbegåvning och en av dom största talangerna som jag har sett i Göteborg på väldigt, väldigt länge. Han har verkligen allt! Jag hoppas att han fortsätter sin utveckling så här, gör han det så får vi snart se honom i landslagssammanhang eller att någon annan storklubb rycker i honom.

Matchen i sig var bra, en av dom bästa hittills som jag skrev. Härligt att se IFK Göteborg rulla bollen på ett sådant vackert sätt. Malmö försökte men hotade aldrig IFK Göteborg. Matchen slutade 0-0, inte helt rättvis bild av matchen kanske men sådan är fotbollen ibland.

Skall bli kul att följa IFK Göteborg i resten av turneringen.

Nu väntar dagens sista match här i Lomma. Där ställs GIF Nike mot Gais.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media