Connect with us

Pojkfotboll

Lomma: Djurgården & FK Karlskrona kryssade i en tät drabbning

Dag fyra är igång här på Lomma IP. Idag har jag medvetet dragit ner lite på tempot då jag är lite sliten efter det hårda tempot jag kört dessa dagar. Men det har varit så fruktansvärt kul så det har varit värt varje sekund. Men jag hoppas att ni har överseende med detta.

Nu sitter jag på ett café i närheten av Lomma IP och skriver det här inlägget. Det är paus här på Lomma IP. Lagen är och vilar upp sig samt äter lunch. Förmiddagen har bjudit på många bra matcher.

Började med att titta på matchen mellan FK Karlskrona och Djurgårdens IF. En väldigt jämna match där FK Karlskrona var det lite vassare laget. Man skadade många bra anfall och chanser. Många av deras anfall var “by the book” vilket var snyggt och vackert att se. I Karlskrona hittar vi spelare som Lucas Gomes som jag har skrivit om tidigare och som är klar för Malmö FF. En annan spelare som gjorde det mycket bra är deras andra offensiva spelare, nämligen Charles Carlbäck. Charles brukar annars spela som mittback men skötte den offensiva rollen galant idag.

I Djurgården fanns en spelare som stack ut och ni vet ju hur svag jag är för duktiga spelfördelare. Han heter Bekir Kavur och spelade med nummer 10 på ryggen.

Matchen slutade 0-0 och det var väl mer eller mindre rättvist. FK Karlskrona var dock närmare segern men bra genomförd match av båda lagen.

Nu förbereder sig båda lagen för nästa match. Djurgården spelar en placeringsmatch om 9-12 plats mot Malmö FF. FK Karlskrona möter härnäst Husie IF också en placeringsmatch om 9-12 plats.

Önskar båda lagen all lycka till!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Storklubbarna kommer till Malmö när Malmö Trophy ska avgöras Storklubbarna kommer till Malmö när Malmö Trophy ska avgöras

Storklubbarna kommer till Malmö när Malmö Trophy ska avgöras

Ungdomsfotboll

BK Häcken P16 klara för final – slog Malmö FF i semifinalen

Pojkfotboll

Hammarby IF för starka för Malmö FF

Flickfotboll

Malmö FF är ett av lagen som kommer till Göteborg nu till helgen

Flickfotboll

Följande lag väntar för Utsiktens BK i sista kvalspelet till P17 Allsvenskan

Pojkfotboll

BK Häcken ett av lagen som är klara för semifinal i P16-slutspelet

Pojkfotboll

IFK Göteborg tog tre viktiga poäng i jakten på final

Pojkfotboll

Axel Henriksson sköt BK Häcken till final i Ligacupen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet