fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lomma: Djurgården & FK Karlskrona kryssade i en tät drabbning

Publicerad

den

Dag fyra är igång här på Lomma IP. Idag har jag medvetet dragit ner lite på tempot då jag är lite sliten efter det hårda tempot jag kört dessa dagar. Men det har varit så fruktansvärt kul så det har varit värt varje sekund. Men jag hoppas att ni har överseende med detta.

Nu sitter jag på ett café i närheten av Lomma IP och skriver det här inlägget. Det är paus här på Lomma IP. Lagen är och vilar upp sig samt äter lunch. Förmiddagen har bjudit på många bra matcher.

Började med att titta på matchen mellan FK Karlskrona och Djurgårdens IF. En väldigt jämna match där FK Karlskrona var det lite vassare laget. Man skadade många bra anfall och chanser. Många av deras anfall var ”by the book” vilket var snyggt och vackert att se. I Karlskrona hittar vi spelare som Lucas Gomes som jag har skrivit om tidigare och som är klar för Malmö FF. En annan spelare som gjorde det mycket bra är deras andra offensiva spelare, nämligen Charles Carlbäck. Charles brukar annars spela som mittback men skötte den offensiva rollen galant idag.

I Djurgården fanns en spelare som stack ut och ni vet ju hur svag jag är för duktiga spelfördelare. Han heter Bekir Kavur och spelade med nummer 10 på ryggen.

Matchen slutade 0-0 och det var väl mer eller mindre rättvist. FK Karlskrona var dock närmare segern men bra genomförd match av båda lagen.

Nu förbereder sig båda lagen för nästa match. Djurgården spelar en placeringsmatch om 9-12 plats mot Malmö FF. FK Karlskrona möter härnäst Husie IF också en placeringsmatch om 9-12 plats.

Önskar båda lagen all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media