fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lärje/Angered IF hoppar av U17 Allsvenskan Elit

Publicerad

den

2011 gjorde Lärje/Angered IF U17 sin debut i Pojkallsvenskan numera U17 Allsvenskan. Jag var en av dom som hade pushat Lärje/Angered för att anmäla sig till Pojkallsvenskan. Jag tyckte att Lärje/Angered med sitt fina spel och duktiga spelare förtjänade att vara en av Pojkallsvenskan.

Så 2011 debuterade man som sagt i Pojkallsvenskan och jag fick vara med på denna resa som lagledare. En riktigt rolig resa med fantastiska ledare och spelare.

Men den 28 augusti 2014 nås jag av den tråkiga nyheten att Lärje/Angered IF lägger ner sin U17-satsning mitt i säsongen.

Så här skriver Lärje/Angered på sin hemsida:

Flera av spelarna har fått varningar för sitt dåliga uppträdande och har t o m varit avstängda under längre tid. Vi har låtit dem få komma tillbaka efter vädjan och trots detta fattar de inte vad som krävs.
Huvudansvarig tränare Darko Matijevic har kämpat tappert och vi har varit på väg flera gånger att ge upp vår plats i U17 Allsvenskan Mellersta Elit.

Senast borta mot IK Oddevold var måttet rågat, efter att stöld upptäckts, samt att vårt anlitade bussbolag på nytt funnit flera stolsryggar avbrutna.

Styrelsen har 2014 08 28 fattat beslutet, att tillskriva Svenska Fotbollförbundet och begära oss ur U17 Allsvenskan Mellersta Elit och är medvetna om de konsekvenser detta medför.

De spelare vi kan jobba vidare med kommer ges möjlighet att delta i A-truppens verksamhet under hösten. Vi kontaktar dessa!

Övriga finns ingen plats för längre i Lärje/Angered IF:s verksamhet.

( http://www5.idrottonline.se/Larje-AngeredsIF-Fotboll/Klubbnytt/U17harspelatfardigt/)

Riktigt tråkiga nyheter, blev riktigt ledsen när jag läste detta.

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media