fbpx
Följ oss

Blogg

KIA Motors Sverige + Ungdomsfotboll.se = sant

Publicerad

den

För er som inte vet så har jag under 6 års tid drivit den här bloggen om ungdomsfotbollen i Göteborg med omnejd (Ungdomsfotboll.se). Under dessa år har jag lagt oerhört mycket timmar på att följa alla dessa duktiga spelare, lag, tränare & föreningar. Det är svårt att räkna ut exakt hur många timmar jag har lagt ner men för att få en lite klarare bild av det hela så såg jag bland annat över 400 ungdomsmatcher under 2013. Att min sambo & mina barn har orkat med detta är ett under. Är dock oerhört tacksam och glad för deras stöd.

Att lägga ner bloggen? Hur orkar du? Varför ser du så många matcher osv? Ja, den tanken har slagit mig många gånger och ja, det är saker jag har fått höra under åren. Det har varit en hobby som inte genererat några pengar utan egentligen bara kostat en massa. Men det är och har varit min passion i sex år så vad gör man inte?

Men så för 1 år sedan så blev jag kontaktad av ett stort bilföretag som hade följt min blogg i 1 årstid. Dom bjöd upp mig till Sthlm och för ca två veckor sedan, 1 år senare kan jag stolt meddela att jag & bloggen har skrivit ett 3-årsavtal med KIA Motors Sverige.

KIA blir huvudsponsor till Ungdomsfotboll.se.

Den glädjen jag känner nu är helt obeskrivlig. Nu är jag egenföretagare och har fått möjligheten att skriva ett avtal som många andra drömmer om. Jag är oerhört tacksam och ödmjuk inför detta spännande äventyr som väntar.

Tack till min familj, min sambo, mina barn och ett stort tack till Viktor Bergman för all support & för att du är hjärnan bakom bloggen. Utan er hade detta inte varit möjligt!

Detta blir också mitt första inlägg i ”blogg” sektionen där ni kommer att kunna följa mitt arbete med Ungdomsfotboll.se bakom kulisserna.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media