fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

KF Velebit förlorade med 0-5, dags att tänka om?

Published

on

Gick in på förbundets hemsida för att kolla in resultaten i matcherna jag skrev om i förra inlägget. Jag blev inte överraskad över resultaten utan dom var rätt väntade.

Återigen är det bedrövligt att KF Velebit tagit in Teddy Lucic som tränare och lagt hela deras budget på hans lön. Detta gjorde att många spelare lämnade klubben och man tog in spelare som inte håller för DIV 3. IFK Trollhättan vann matchen med hela 0-5. Frågan är hur länge Teddy Lucic blir kvar eller om man är beredd att gå ner en division.

Vittsjö GIK har ju startat Damallasvenskan förträffligt bra och idag vann man över Jitex BK med 1-2. Något som jag kände på mig, känns inte som att Jitex BK kommer att få till det just i år.

GAIS mötte BK HäckenSlätta Damm, GAIS vann med 1-2 och jag fick rätt. Jag visste att GAIS skulle ta hem den här matchen. Ser att det delades ut tio gula kort och två röda. Vad var det för match egentligen? Vad håller BK Häcken på med? Sex stycken gula kort och ett rött? Inte bra, inte bra!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media