fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Kevin Ackermann på väg till Real Madrid?

Published

on

Kevin Ackermann på väg till Benfica eller Real Madrid? Enligt Fotbollskanalen så skall bland annat portugisiska Benfica och spanska Real Madrid vilja plocka in honom till deras akademier.

Läs också: BK Häckens sportchef hyllar årets spelare Kevin Ackermann

Kevin Ackermann är fostrad i Azalea BK, gått via IFK Göteborg och Angered MBIK innan han inför årets säsong bestämde sig för att gå till BK Häckens akademi. I höstas blev han även framröstad till Årets spelare av Ungdomsfotboll.se läsare. Nu kan han alltså vara på väg bort enligt Fotbollskanalen avslöjande.

Läs också: Kevin Ackermann, den största talangen jag sett sedan Carlos Strandberg

– ”Acke” har haft väldigt fina år i Angered MBIK där han utvecklades väldigt mycket både som spelare och människa. Vi har satt upp en långsiktig utvecklingsplan tillsammans med Kevin och den utgår vi ifrån. Sedan om det blir utlandet nu eller inte, det vill jag inte kommentera, säger Ackermanns agent Carl-Johan Fransén till Fotbollskanalen.se

Läs också: En av Sveriges största talanger har bestämt sig för BK Häcken

Personligen hoppas jag på att han stannar i BK Häcken även om jag vet att han vill spela utomlands. Det hade ju varit kul att se honom göra debut i Allsvenskan innan han beger sig ut på utlandsäventyr.

Enligt uppgifter till Ungdomsfotboll.se så är en utlandsflykt inte aktuell ännu, målet är att gå klart grundskolan innan ett eventuellt utlandsäventyr kan bli aktuellt. Han har även tränat med BK Häckens a-lag hela veckan, så jag håller tummarna för att vi får se honom i Allsvenskan i år. Det hade varit förbaskat kul!

Här pratar han lite om sina tankar om framtiden med Ungdomsfotboll.se

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss