fbpx
Följ oss

Blogg

Känns fantastiskt att kunna stötta projektet Sangre Chilena FC

Publicerad

den

Det var längesedan något kändes så bra i hjärtat som nu. Att få möjligheten att kunna ge tillbaka och förverkliga andras drömmar känns helt fantastiskt. Nu är det klart att mitt företag Alvarado Sport & Media går in och sponsrar projektet Sangre Chilena FC.

Sangre Chilena FC är ett projekt som under några månader haft öppna träningar för ungdomar i Chile där målet är att komma till Göteborg och spela Gothia Cup. I dagarna blev laget även inbjudna att spela Dana Cup i Danmark vilket känns oerhört kul.

Idag är man ca 20 spelare som är klara och kommer att representera Chile i Gothia Cup & Dana Cup. Spelarnas familjer har dag och natt kämpat för att kunna betala ungdomarnas biljetter. Man har bland annat anordnat bingokvällar, sålt piroger och gjort andra aktiviteter för att samla in pengar. Familjerna har det inte så gott ställt och deras resa och kämparglöd av att samla in pengarna så deras söner kan komma hit har verkligen fångat mitt hjärta.

Att gå in och stötta detta projekt var viktigt för mig och det är ett sätt för mig att ge tillbaka. Känns underbart att kunna få vara med och förverkliga spelarnas drömmar. En dröm om att genom fotbollen kunna se en annan del av världen, en dröm om att spela Gothia Cup och Dana Cup och en dröm om att få representera Chile.

Är oerhört stolt över att Alvarado Sport & Media kan stötta detta projekt och är väldigt glad över att företagen Mela Led  och Stanno också vill vara en del av detta.

Vi ses under Gothia Cup kära ungdomar. Skall bli oerhört kul att träffa er.

//Rudy Alvarado
Alvarado Sport & Media & Ungdomsfotboll.se

Om det är någon privatperson eller företag som vill stötta Sangre Chilena FC, tveka inte att höra av er. (Rudy@ungdomsfotboll.se)

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media