fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Johanna Tisell bäst på plan när Hönö/Björkö vann

Publicerad

den

Igår åkte jag till Torslandavallen för att titta på matchen mellan Torslanda IK och Hönö/Björkö F-99. Det är kul när man kan blanda jobb med nöje ibland.

Hönö/Björkö hade inför matchen mot Torslanda fem segrar av fem möjliga och en målskillnad på 26-6. Ganska bra siffror och start på säsongen eller vad säger ni?

Torslanda IK däremot hade 2 vinster och tre förluster inför matchen mot Hönö/Björkö. Att det skulle bli en svår och tuff match för Torslanda det visste man. Och så blev också fallet.

Hönö/Björkö startade i ett väldigt högt tempo där Tilda Andreasson tidigt visade att man vill vinna denna matchen. Hon gör tre mål innan det var dags för halvtidsvilan. Tilda gör det riktigt bra och kan gå hur långt som helst. Hon är också uttagen till Götalandslägret som drar igång imorgon onsdag.

Matchen slutade 1-4 till Hönö/Björkö.

Det fanns fler än Tilda som gjorde en mycket bra match enligt mig. En som verkligen gjorde det riktigt bra igår var Hönö/Björkös Johanna Tisell. Har nog aldrig sett henne så bra som igår. I Torslanda så fastnade jag för deras nr 20, Sofie Ljungdahl. Hon gav Torslanda en bra stabilitet i backlinjen, styrde och läste spelet på ett magnifikt sätt.

I gårdagens match fanns totalt fyra spelare med som är aktuella för Götalandslägret: Hönö/Björkös Tilda Andreasson, Julia Alsvik och Torslandas Sofie Ljungdahl samt Sanna Holmström. Hönö/Björkös Julia Andborn var tyvärr sjuk igår.

Tack för en bra och rolig match att titta på igår säger jag till båda lagen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media