fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Jitexs duktiga Elvira Abrahamsson kallad till F16-landslaget

Publicerad

den

Göteborg har fått med ännu en spelare till landslagslägret på Bosön för flickor födda 1998. Hon stod först som reserv men har nyligen kallats in vilket vi är otroligt glada över.

Hon heter Elvira Abrahamsson och spelar för Jitex BK. Så här tycker Elvira om det positiva beskedet:

”När jag var med mina kompisar fick jag ett sms att jag var reserv i landslaget . Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro för jag har ju inte ens varit med i distriktslag innan. Men jag hoppades på att någon skulle lämna återbud så jag skulle kunna hänga med till Bosön. Någon dag senare fick jag ett till sms där det stod att jag skulle med på lägret. Då blev jag väldigt glad och längtar väldigt mycket och ha en chans att nå dit jag har strävat efter” säger Elvira Arbrahamsson, Jitex BK.

Kul att vi har så många från Göteborg som är kallade till F16-landslaget. Här finner du ett inlägg som jag skrev för några dagar sedan med resten av spelarna som är uttagna:
http://www.rudyalvarado.com/amanda-hjelle-kallad-till-landslagslagret-pa-boson/

Önskar Elvira och resten av tjejerna all lycka till!

//Rudy Alvarado

*Foto: Claes Thörne

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media