fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Jitex + Rudy Alvarado inleder ett samarbete?

Published

on

Har sedan februari haft kontakt med Jitex om att eventuellt starta något samarbete. Idag fick jag träffa styrelsen på Åbyvallen, en mycket trevlig styrelse.

20120515-235251.jpg

Jag fick presentera mig och berätta lite om vad jag håller på med. Vi pratade lite om hur Jitex kan stärka sitt varumärke. Vi ska höras i veckan för att se om vi kan hitta något samarbete.

Överlag kändes det som ett riktigt bra möte, otroligt trevliga människor som sitter i deras styrelse. Tack Jitex och hoppas att vi kan finna ett samarbete. Jag är taggad, hoppas ni är lika taggade som mig.

Efter mötet passade jag på att kolla lite på Jitex yngre lag. Vet dock inte vilken ålder och vad det blev i matchen. Jag såg bortalaget göra mål när jag var där. Undra om Jitex vann?

20120515-235626.jpg

****
Ser att Jitex har startat ett twitter konto, direkt efter vårt möte! Intressant och roligt att man kan få fart på folk. Det gillar vi! Se till att följa Jitex du med: http://www.twitter.com/jitexbk

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media