fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Jitex BK F97 vinner Gothia Cup med mig som tränare!

Published

on

En spelare som jag skrivit om innan är Jitexs Amna Lihovic. Under Göteborg Cup fick jag återigen se henne spela live och jag kan inget annat än att bekräfta mitt förra inlägg om henne. Hon är en talang.

Amna Lihovic, Jitex BK

Denna match som jag tror var semifinalen vann Jitex BK med hela 7-0 om jag minns helt rätt. Det jag minns var att Amna Lihovic gjorde två av målen. Riktiga klassmål.

Amna Lihovic, Jitex BK

Anna Lihovic och Jitex Bk flickor 97 sägs vara heta kandidater till Gothia Cup guldet i år. När jag såg laget spela under Göteborg Cup så blev jag helt plötsligt sugen på att bli tränare igen. Är det ett lag jag kan tänka mig ta över som huvudtränare så är det Jitex BK flickor 97. Dom har otroligt mycket talang i laget men det känns som att det fattas något, det är där jag kommer in. Tror att jag kan tillföra det lilla extra som saknas.
Nu hoppas jag att Jitex BK läser detta inlägg, ringer mig och erbjuder mig uppdraget? Håller tummarna!
//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media