Connect with us

Flickfotboll

Jag önskar er alla en riktigt God Jul

Julafton är här och ni måste hålla med mig om att detta året har gått väldigt fort. Minns att jag stod där förra julen och längtade efter säsongen 2013. I år är det en repris på detta, jag längtar redan till säsongen 2014 och vad den har att erbjuda.

Jag vill passa på att önska er bloggläsare en riktigt God Jul, ni har varit alldeles fantastiska. Jag är otroligt nöjd med vad bloggen har åstadkommit under säsongen 2013. Min planering inför säsongen 2014 startade för några veckor sedan och jag är taggad till tusen.

Jag har planerat ett skriva ett längre inlägg om säsongen 2013, det inlägget kommer också att summera och avsluta detta år på bloggen. Jag har som mål att publicera det inlägget under veckan som kommer men tills dess.

Ha en riktigt god jul! Kärlek!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet