fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Jag önskar er alla en riktigt God Jul

Publicerad

den

Julafton är här och ni måste hålla med mig om att detta året har gått väldigt fort. Minns att jag stod där förra julen och längtade efter säsongen 2013. I år är det en repris på detta, jag längtar redan till säsongen 2014 och vad den har att erbjuda.

Jag vill passa på att önska er bloggläsare en riktigt God Jul, ni har varit alldeles fantastiska. Jag är otroligt nöjd med vad bloggen har åstadkommit under säsongen 2013. Min planering inför säsongen 2014 startade för några veckor sedan och jag är taggad till tusen.

Jag har planerat ett skriva ett längre inlägg om säsongen 2013, det inlägget kommer också att summera och avsluta detta år på bloggen. Jag har som mål att publicera det inlägget under veckan som kommer men tills dess.

Ha en riktigt god jul! Kärlek!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media