fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Jag blev imponerad, stolt & riktigt glad av att se Hisingsbacka spela

Publicerad

den

Jag hade inte tänkt att se några matcher idag då det var kalas och annat smått och gott inbokat idag. Men trots detta kunde jag inte hålla mig borta. Jag hann med tre matcher idag trots allt.

Kalaset som vi var på låg i närheten av Påvelundsplan så matchen mellan Älvsborgs FF damjuniorer och Hisingbacka FC passade perfekt. Jag hade lovat tjejerna i Älvsborgs F00 att se deras match Holmalunds IF som spelades innan den här matchen men jag hann tyvärr inte med detta. Ber om ursäkt för det tjejer. Jag får komma och titta på er nästa match.

Det som lockade mig att se denna matchen var Hisingsbackas damjuniorer. Jag vet att Hisingsbacka länge kämpat för att få igång ett damjuniorlag och idag spelade man sin första match om jag inte jag inte har helt fel. Och jag måste säga att jag blev imponerad, stolt och riktigt glad av att se dom spela. Gillar också att man hela tiden försöker rulla boll och få igång ett fint spel. Allt i sann Hisingsbacka anda.

När jag gick så ledde Älvsborg matchen med 2-1, någon som vet vad matchen slutade? Om det är så att Hisingsbacka förlorat matchen så gör det inte så mycket. Det viktigaste är att man fått igång laget. Så nu hoppas jag på att bli bjuden på fler matcher med fin fotboll från Hisingsbackas sida. Till er spelare i Hisingbackas damjuniorer, fortsätt att gå på träningarna, se till så att alla kommer, var fokuserade och ha kul för ni har något riktigt bra på gång.

//Rudy Alvarado

P.s man kan ju hoppas på att ens moderförening kanske länkar till bloggen snart? 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media