fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Invitational: Oavgjort mellan PAOK från Grekland och Helsingborgs IF

Published

on

Då är IFK Göteborg Invitational för pojkar födda 2003 äntligen igång här på Prioritet Serneke Arena. Invigningsmatchen spelades mellan PAOK från Grekland och Helsingborgs IF.

Läs också. #minlagkapten – Tävla om ett träningsläger för hela laget

Som jag tidigare har berättat så fick jag chansen att se PAOK under Lennart Johansson Academy Trophy i Stockholm förra året och det var grymt kul att se dom spela nu igen.

Inte helt oväntat var det PAOK som förde spelet och ägde i stort sett hela matchen. Det var inte många gånger som Helsingsborgs IF kom över halva planen i första halvlek. Helsingborgs IF försvarade sig dock väldigt bra och deras målvakt Elliot Nilsson storspelade i mål. Han gjorde en väldigt bra insats i dagens match.

Läs också: IFK Göteborg bjuder in storklubbarna till Prioritet Serneke Arena

Precis som i första halvlek så var det mycket PAOK i andra halvlek, men jag tycker ändå att Helsingborg ryckte upp sig och skapade några bra målchanser.

Läs också: GIFDK bjuder in till föreläsning med Mikael Stahre & Mohammed Al Hakim

Men invigningsmatchen i IFK Göteborg Invitational slutade 0-0 och vi gör oss nu redo för vår nästa match som spelas mellan IF Brommapojkarna och FC Nordsjaelland från Danmark på Kviberg 5.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media