fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Invandrartjejer i Damallsvenskan?

Publicerad

den

Jag måste erkänna att jag inte har stenkoll på alla spelare och lag i Damallsvenskan. Men det jag vet är att jag inte har sett så många invandrartjejer i lagen. Men visst är det så att det inte finns så många? Eller?
Men i helgen blev jag glad, i AIK hade man tre stycken från start. Jag reagerade inte först förrens jag tog den bilden ni ser i detta inlägg.
Jag blev varm i hela kroppen av glädje, jag vet att det finns många tjejer med invandrarbakgrund som är riktigt bra men som kanske inte får chansen. I Angered United finns det flera talanger som lätt hade tagit en plats i Damallsvenskan.
Tack AIK för att ni ger dessa spelare chansen. Det är viktigt att skapa förebilder, detta är ett sätt. Och inte bara det, dessa tre tjejer var riktigt duktiga också. Sånt gillar vi!
Nr 8 – Malin Diaz Pettersson, Nr 10 – Nazanin Vasegh Panah, Nr 11 – Susan Varli
//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media