fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Invandrartjejer i Damallsvenskan?

Published

on

Jag måste erkänna att jag inte har stenkoll på alla spelare och lag i Damallsvenskan. Men det jag vet är att jag inte har sett så många invandrartjejer i lagen. Men visst är det så att det inte finns så många? Eller?
Men i helgen blev jag glad, i AIK hade man tre stycken från start. Jag reagerade inte först förrens jag tog den bilden ni ser i detta inlägg.
Jag blev varm i hela kroppen av glädje, jag vet att det finns många tjejer med invandrarbakgrund som är riktigt bra men som kanske inte får chansen. I Angered United finns det flera talanger som lätt hade tagit en plats i Damallsvenskan.
Tack AIK för att ni ger dessa spelare chansen. Det är viktigt att skapa förebilder, detta är ett sätt. Och inte bara det, dessa tre tjejer var riktigt duktiga också. Sånt gillar vi!
Nr 8 – Malin Diaz Pettersson, Nr 10 – Nazanin Vasegh Panah, Nr 11 – Susan Varli
//Rudy Alvarado
______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media